FÄGRINGS SALTA VIDAR

Jag är en vovve av rasen Tollare (Nova scotia duck tolling retriever). Jag kommer från Kennel Fägrings på västkusten och bor i Lexbydal utanför Partille. Jag är född den 28 Maj 2008.

Jag & matte provar på lite allt möjligt som verkar roligt. Vi tränar så klart apportering och jag är viltspårschampion, har tagit rallylydnadsmästartitel, har provat lite agility och har ett LPI i "vanlig" tävlingslydnad. Just nu tävlar vi mest nosework. Dwt är jag bra på! Vi tränar också en del trix hemma som att tända lampan och plocka upp sockar och lägga dem i tvättkorgen mm. Under 2015 och 2016 utbildade sig matte till instruktör i Nosework, allmänlydnadsinstruktör och klickerinstruktör.

Några utställningar har jag också varit på när jag var yngre och jag har fått ett CERT. (Själv har jag inte riktigt fattat meningen med utställningar. Man får ju inte springa fort, fort. Helt meningslös aktivitet om du frågar mig!).

I bloggen kan du läsa om vad jag och min familj hittar på!

Här ser du vad jag och matte har för planer det närmaste >>

// Hälsningar Lucas

RÖDTOTTARNAS VIMSA

I juni 2016 får Lucas en "lillasyster". Hon heter Vimsa och kommer från Rödtottarnas kennel. Hon kommer få prova på lite allt möjligt men matte hoppas på framtida jaktprov och lydnad framförallt och så nosework förståss!

Om Matte:

  • Noseworkinstruktör, Dala Hundcenter 2014/2015
  • Allmänlydnadsinstruktör 2015, Royal dog education.
  • Klicker instruktör, hund 2016. Royal dog education.
  • Ledarskapsutbildning, Studiefrämjandet 2015
  • Tränar och tävlar Rallylydnad, Tävlingslydnad, Agility, Viltspår & Nosework.
  • Jobbar som kommunikatör och projektledare med miljö och energifrågor, IT-bakgrund.